• Fantastisk vakuumisolert kolbe perfekt å ta med seg for familiefriluftsentusiaster

Fantastisk vakuumisolert kolbe perfekt å ta med seg for familiefriluftsentusiaster

Når familien din drar på reise eller sport eller camping eller fotturer, trenger dere en stor kapasitetsflaske.Du kan trenge en kolbe som skal holde vannet varmt eller kaldt i lengre perioder, lett å bære og rengjøre.Se på GOX nye BPA Free dobbel vegg vakuum isolert kolbe.
Vår isolerte kolbe er BPA-fri og laget av 18/8 rustfritt stål, som er antioksidasjons- og korrosjonsbestandighet for å beskytte den isolerte kolben mot oksidasjon og særegen lukt, noe som betyr at det ikke vil være noen metalllukt eller rust på kolben din.
Vår isolerte kolbe har dobbeltlags varmeisolasjon og vakuum varmeisolasjon.Den har god lekkasjesikker ytelse og kan holde drikken varm i 12 timer, holde kald i 24 timer, det vil ikke være kondens.
Vår isolerte kolbe er ny design med skrutopp, lekkasjesikker, slik at du kan legge den i ryggsekken uten å bekymre deg for søl.Den brede munningen på vakuumkolben gjør det enkelt å helle i en serveringskopp, og erstatter mange engangsplastvannflasker.
Det viktigste vi selger rustfritt stål vakuum isolert kolbe i 1400ml og 1900ml kapasitet, kan du velge kapasiteten du trenger i henhold til dine behov.Og kolben med bærehåndtak, den er lett å bære, som passer for hjem, kontor, skole, reise, utendørs, sport, fjellklatring, fotturer, camping.Det er den mest perfekte take-along for familiefriluftsentusiaster.faktisk, det er et godt valg å uttrykke din omsorg for venner og familie med vakre og praktiske gaver, perfekt gave til bursdag, jul, jubileum eller andre feiringer.

Tips: Ikke fyll på etsende væsker eller sterke sure væsker.Etter bruk, vask den med rent vann, og oppbevar den etter naturlig lufttørking for å forhindre rust og påvirke levetiden.

Friluftsentusiaster 1


Innleggstid: 21. juni 2022