• De mest anbefalte flaskene for trening

De mest anbefalte flaskene for trening

I dag har sport blitt mainstream.flere og flere mennesker legger mer vekt på sport.Sport kan gi helse.Som du vet trenger sport å fylle på mye vann, så hva er de beste flaskene å bruke under sport, det er det vi snakker om i dag.

For oss er det viktigste materielle.Og den andre er kapasitet, stor kapasitet kan gi mer praktisk for din daglige drikking.Med halm eller uten halm vil avgjøre om det passer for deg.Til slutt, hvis flaskene med bærehåndtak eller stropp kan slik at du enkelt kan bære den hvor som helst.

Kombiner disse nøkkelfaktorene, i dag anbefaler vi vår gm-flaske til deg.

Denne vannflasken til treningsstudioet er laget av miljøvennlig, gjenbrukbar Tritan-kopolyesterplast av høy kvalitet av matkvalitet, 100 % BPA-fri og giftfri, noe som sikrer sunn drikking.

Disse treningsvannflaskene med passende kapasitet, 2,2L og 3,78L kapasitet kan dekke vårt daglige drikkevannsbehov, som bare trenger å fylles en eller to ganger om dagen.

Flasken med bred munn som er lett å fylle i kaldt vann eller is.Og det viktigste er at det er lett å rengjøre.Vi har to alternativer for å drikke vann, den ene er munn, og den andre er halm som hjelper deg å hydrere raskere og jevnt.

Disse treningsvannflaskene med bærehåndtak og stropp, med en høykvalitets tetningsring for å unngå den pinlige situasjonen med vannlekkasje.Sørg for bedre levedyktighet når du bærer dem til jobben eller treningsstudioet i bilen eller treningsbagen.den er veldig egnet for barn, menn og kvinner på skole, jobb, reiser, løping, sykling, camping, fotball eller andre idretter.

Vi er profesjonell OEM & ODM-leverandør, vi kan tilby en rekke søte mønstre og livlige farger tilgjengelig for din referanse, kontakt oss for å få mer informasjon!

GOX-6


Innleggstid: mai-04-2022